nedelja, 5. oktober 2014

Plezalna nedelja

Tale nedelja je bila pravzaprav v načrtu že tam nekje od začetka poletja (kakšnega poletja?), samo datum ni bil natančno določen. Enkrat nam je načrte prekrižala služba, drugič vreme, tretjič spet kaj tretjega. Tokrat pa se je končno vse skupaj poklapalo in tako smo se zjutraj odpeljali proti Buzetu.

Bilo je zelo super. In zelo vroče. In s sabo smo imeli zelo premalo vode, kar smo nadoknadili na prvi črpalki nazaj grede. Uroša smo končno spravili v steno in bil je navdušen. In šlo mu je zelo dobro. In tudi ostalim nam je šlo. Pri zihranju sem bila tokrat že dosti samozavestnejša kot nazadnje (in hkrati tudi edinkrat do zdaj) in oba moja "varovanca" sta preživela. 

Malo štirk, malo petk pa tudi ena šestka tam nekje do treh četrtin. Zelo dober izkupiček in zdaj prijetna utrujenost. Pa par bušk in modric, ki seveda pašejo zraven. In zelene hlače in alpinistična sončna očala.

Fajn je bilo. Vem, da se sprašujete, kje je pa kakšna fotografija. No, ne bo nobene (vsaj ne od danes in vsaj ne naše), ker se je najin digitalc odpeljal v Kamnik. Objavim kakšno, ko spet zaide do naju. Da pa ne boste rekli, da z vami ne delim slikovnega materiala, ena naključna z interneta.

Vir
Taščina goveja župca že zelo dolgo ni sedla tako zelo kot danes zvečer.

Ni komentarjev:

Objavite komentar