torek, 21. februar 2012

Hit letošnje zime: touchscreen rokavice OX!

Preden se kdo ustraši, da se mi je odpeljalo, naj povem, da to ni nobena reklama. Sanja se mi ne, kje sem naletela na touchscreen rokavice, ker je bilo to že nekaj dni nazaj in od takrat me non stop odprt zavihek pridno opozarja, da sem hotela na to temo napisat eno objavo. Here it is ...

Touchscreen rokavice OX so super duper rokavice. Preberite sami:
Telefon zvoni, le stežka ga z okornimi rokavicami izvlečete iz žepa ali torbice, snamete rokavice da bi klic prevzeli, se v zadnjem hipu oglasite, potem pa se môra šele prične - mrzel veter ohromi vaše prste in naredi vaš pogovor vse prej kot prijeten. Z novostjo na slovenskem trgu, touchscreen rokavicami OX, lahko na te težave pozabite. Vaše roke bodo vselej zaščitene, z rokavicami pa boste brez vsakršnih naporov upravljali z vašo najljubšo napravo z zaslonom na dotik.
 

In, dragi moji, te super duper rokavice lahko kupite samo še nekaj ur po totalno ugodni ceni 25 €. Nikar ne čakajte in ne zamudite te posebne ponudbe, ker če jo zamudite, boste za super duper rokavice odšteli vrtoglavih 41,5 €! Tako prihranite 16,5 €! Samo še nekaj ur! (Če pa slučajno zamudite, pa potem števec itak že spet začne odštevati pri 24 urah. In tako je že nekaj dni, ampak očitno mislijo, da tega nihče ne ve.)

No, jaz bom prihranila vseh 41,5 €, ker pač nimam telefona z zaslonom na dotik. In tudi če bi ga imela, teh rokavic ne bi kupila. Pa ne samo zato, ker ne maram rokavic, ampak predvsem zato, ker se mi zdijo te rokavice ena navadna bedarija. Imamo telefone z zaslonom na dotik, torej rabimo rokavice, ki bodo narejene posebej za take telefone! Navadne rokavice seveda niso niti najmanj dobre. Ok, verjamem, da s smučarskimi rokavicami malo težko pipkaš po takem telefonu, ampak s kakšnimi navadnimi tankimi rokavicami bi še šlo. Zakaj torej posebne, nekajkrat dražje super duper rokavice? Bedarija.

Ob tem se spomnim tudi na nordijsko hojo ozorima na palice za nordijsko hojo. Ne, dragi moji, navadne pohodne palice pa res niso dovolj. In da si ne bi slučajno upali uporabiti smučarskih! Z njimi pač ne boste dosegli želenega učinka. Palice morajo biti prav posebne, prav posebno narejene za nordijsko hojo, pri izdelavi pa je uporabljena neka tehnologija s fensi imenom, da se sliši čim bolj prepričljivo. In samo take palice so dobre za nordijsko hojo.

Kot so samo touchscreen rokavice OX dobre za telefone z zaslonom na dotik, zato ne odlašajte in jih kupite. Super akcija samo še nekaj ur!

(Verjetno je bolje, da grem spat, drugače bo kdo še res mislil, da sem začela delat reklamo in se samo delam, da se mi super duper rokavice OX zdijo bedarija.)

2 komentarja:

  1. Ne deluje telefon na touchscreen z rokavicami. Res je, da sem probal samo z mojimi, ki niso ravno "tanke" (ali nekaj takega si napisala :D), amapak imam občutek, da se človek prej lahko na trepalnice postavi kakor pa bo telefon deloval na (obične? :D) rokavice :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pol pa sploh še dobr, da mam telefon na tipke. Tist dela tud na rokavice :D

    OdgovoriIzbriši