petek, 27. junij 2014

Krška živa narava

Današnja objava bo bolj fotografsko obarvana, saj je njena tema taka, da ne rabi veliko povedanega. Najzanimivejše rastlinje je bilo kar okoli bajte, že samo terasa ponuja nešteto fotografskih priložnosti. Nekaj sem jih izkoristila. Je bilo pa okoli bajte tudi veliko krokodilov martinčkov, vendar niso bili ravno najbolj pozerski, tako da nimam nobene njihove fotke. 







Med živalmi so prevladovali mački, saj sva jih videvala povsod. V Krku na primer dva, za katera bi verjetno marsikdo pomislil, da bi znala biti mrtva, saj nista kazala pretiranih znakov življenja. Česar jima v tisti vročini niti nisi mogel zameriti. Se je pa vseeno našel eden, ki je pridno poziral, nato pa se odpravil naprej.




V Malinski pa naju je razveseljevala mačja družinica s šestimi mladiči (vsaj toliko nama jih je uspelo našteti), ki so bili tako prikupni in so tako luštno igrivo skakali drug po drugem, da si se enostavno moral ustaviti in uživati v predstavi. Videla sva tudi nekaj mršavih mačkov, ki pa jih nisva ravno pridno fotografirala.





Nekaj je bilo tudi perjadi na dveh nogah. Golobov seveda nisem fotografirala, ker niso ravno najzanimivejši ptiči.




Od drugih živalskih predstavnikov pa si častno omembo zaslužita še metulj in Gregor Samsa, ki sva ga srečala skoraj vsakič, ko sva se zvečer vračala v apartma.



Ni komentarjev:

Objavite komentar