petek, 17. december 2010

Hokej

Po napornem delovnem tednu je prav prijetno imeti večer zase. No, ne rečem, da se ne bi bilo fino malo stisnit in pockrljat, ampak je dragi na šihtu in to pač ne gre. Vseeno mi prav nič ne manjka. Zavita v deko (no, trenutno ne, ker pišem tole) ob skodelici čaja gledam hokej.

Ja, rada imam hokej. Ko sem bila majhna sem kar nekaj časa preživela v hokejski dvorani. Takrat nisem imela kaj dosti pojma, kaj se dogaja, vedela sem samo, da navijamo za Jesenice :D Nato je minilo kar nekaj let brez hokeja, približno tri leta nazaj pa sem ga začela spet resneje spremljati. Če se le da, pogledam tekme Jesenic, svetovno prvenstvo je pa itak "must see".

Spomnim se svetovnega prvenstva v Kanadi. Nisem bila ravno navdušena, ker so bile tekme na sporedu ob enih ali dveh zjutraj. Pa sem jih vseeno gledala. Cimer se je naslednji dan smejal mojim podočnjakom, sama pa sem se spraševala, kaj mi je bilo tega treba, saj sem se počutila, kot da me je povozil tovornjak :D  Veselim se naslednjega svetovnega prvenstva na Slovaškem, ker mi ne bo treba biti pokonci ob nemogočih urah :).

Za konec pa še nekaj lepih golov za vse ljubitelje hokeja:

Ni komentarjev:

Objavite komentar