torek, 10. marec 2015

Včasih greš res SAMO na kavo

Imam novo najljubšo kavarno. Sicer je v njej vedno gneča - no, danes sva imela srečo, da je gneča prišla za nama in ni bila že tam - in ima angleško ime, poleg tega pa mi je morda malo od rok. Ima pa zelo dobro kavo. Ampak to enkrat za spremembo ni najpomembnejše (je pa takoj na drugem mestu). Ima namreč tudi pet mačk.

Ena od njih je danes skoraj posvojila Uroša - ali pa Uroš njo, ne morem se odločiti. 


Ko sva zjutraj odhajala na od doma, sva rekla, da greva samo na kavo, nato pa še v trgovino in domov kuhat kosilo. No, šla sva samo na kavo. In potem pred službo na kosilo, ki so nama ga skuhali drugi. Ker se je luštna kepa kratke dlake z zgornje fotke - še skoraj preden sva se usedla - namestila v Uroševo naročje in se odločila, da se tam počuti super. In da se ne bo premaknila. Samo par položajev je zamenjala in se vmes enkrat stuširala.




Druge mačke so medtem norele naokoli po lokalu, se igrale, se skrivale, fehtarile za brikete, ki jih je razdelil natakar, in jedle iz roke. Chilli ni palila niti na brikete.










Po dobrih dveh urah, dveh kavah in spečih nogah je moral Uroš na WC in tako sem imela še sama čast malo pockrljat Chilli in ji ponudit za posteljo svoje noge.


Ampak Chilli si je izbrala Uroša in je bila po kakšnih desetih minutah spet v njegovem naročju. In bi bila še dlje, ampak midva sva morala iti - služba je pač služba.

Med hojo proti avtu sva stiskala pesti, da naju na šipi ne bo čakala kakšna kuverta, ker sva vedela, da nama je parkirnina že zdavnaj potekla - pa sva še razmišljala, ali ne bo pa mogoče ena ura vseeno dovolj. Še dobro, da sva se odločila, da ni. Tako sva imela parkirnino pretečeno "samo" 45 minut.

In na srečo ni šipa v teh 45 minutah dobila nobenega dodatka.

6 komentarjev:

  1. Ooo muckice, kako so lepe! :) Meni še ni uspelo iti tja na kavo, ampak upam, da mi kmalu uspe koga zvleči tja :D Meni se zdi mačja kavarna super ideja! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem tudi čisto navdušena, če mi ne bi bila kar od rok, bi bila po moje ves čas tam :D

      Izbriši
  2. Iiiiiii, kjub alergiji bi tud jaz šla cartat te mucke, sploh Chilli, ki zgleda kot Devon Rex, sam da ni gola

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojoj, sploh si ne predstavljam, kako grozno je imet alergijo, če imaš tako zel orad mačke :( Chilli pa je devon rex. Največja crkljivka od vseh je - čisto vsakič je pri kom v naročju :)

      Izbriši