petek, 20. april 2012

Jutri pa res začnem teč!

Ta stavek ima v moji glavi že kar nekako stalno mesto. In ima ga seveda lahko izključno zato, ker se tudi "jutri" ne spravim teč. Za kolo mi je še premraz, hišnega hriba nimam, miganje mi pa pogosto manjka. In vem, da je miganje, sploh kadar ni veliko časa, najlažje doseči s tekom. Ampak se mi ta nekako upira. Pa niti ne vem, zakaj. Mogoče zato, ker se do njega nikakor ne morem pripraviti? Ker nimam nikogar (razen sebe, kar pa očitno ne pomaga), ki bi me zbrcal v rit, da bi obula superge in enostavno šla. Ko tek omenim Urošu, me pogleda s tistim "a-me-zajebavaš" pogledom in vem, da na njegovo družbo pač ne morem računati. Verjetno bi res rabila samo eno močno brco v rit. Prvič bi šlo seveda težko in sape bi hitro zmanjkalo (mogoče se mi tudi zato upira?). Drugič bi šlo seveda tudi težko. Pa tretjič in četrtič. Petič pa mogoče že ne več. Mogoče tudi že tretjič ne, kdo ve?

Očitno se bom morala prepričati na lastne noge, kdaj bo nehalo biti težko. Mogoče bo pa ravno jutri naslovni stavek izgubil stalno mesto v moji glavi?

4 komentarji:

  1. I know how you feel. mam v glavi podobne bitke :D

    OdgovoriIzbriši
  2. sem probala. predlani. ko tud sedmič pa desetič ni blo nič lažje, pa ko me je hrbtenica bolela 24/7 in mi je prijateljica fizioterapevtka rekla, da moram trebušno križni del oz. stabilizatorje okrepit (s pilatesom, naturlich), sem obupala in ostala pri svojih najljubših vadbah - step aerobika, tae-bo, pilates,body-pump pa zadnje čase še mal vojaškega drila (ob petkih nas Dina kar fajn s tem hecom namatra), polet pa kolo matram. ampak bom letos spet probala. moji stabilizatorji pravjo, da je čas ;-). LP, Kata

    OdgovoriIzbriši
  3. glede kolesa loh povem, da kokr je nad 10 stopinj ni hladno, sem letos že 2x preizkusil. sj si gorenjka, ti pa res mraz ne more prit do živga :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ni problem to, da bi mi mraz pršu do živga, ampak enostavno mi ni za kolesarit v dolgih hlačah, dvanajstih majcah in anoraku :) Na kolo grem jst v kratkih hlačah (ok, v skrajni sili v hlačah čez kolena) in kratkih rokavih, okol balance pa MOGOČE zavežem še neki z dolgimi rokavi. To je to :)

      Izbriši