sobota, 16. november 2013

Novoletna darila

Ja, saj vem, kaj za vraga se grem, saj smo šele sredi novembra?! Tudi meni gre na živce, da so trgovine (in McDonald's na Čopovi) že okrašene, v tem ne vidim čisto nobenega smisla, ker je za to vsaj tri tedne prezgodaj. Ampak malo pa vseeno že razmišljam o tem, kaj bom podarila najdražjim za novoletna darila, da ne bo zadnji moment panika. Lani prvič daril nisem nakupila, ampak jih naredila sama, ker je tako darilo bolj osebno, vanj pa je vložene več misli. Nič velikega in zapletena, bolj majhna pozornost. 

Sicer za letošnja darila vem že od lanskega leta, vse odkar sem odkrila idejo za lanska darila oziroma se odločila, kaj pride na vrsto lani in kaj letos. Lani sem ženskam podarila doma narejen piling (fantje so dobili manj domiselni alkohol, pa so ga bili prav tako veseli).

 Vir in recept
Nad odzivom sem bila res prijetno presenečena, saj so bile punce pilinga zelo vesele. Upam, da bo letošnji odziv vsaj podoben, če ne še boljši. Seveda ne bom napisala, kaj dobijo, ker potem ne bo pravega efekta. 

Imela pa sem to srečo, da sem našla še super idejo za darila za prihodnje leto. Zdaj samo upam, da do takrat ne pozabim.

1 komentar:

  1. Oh ja! Perfektne pilinge si naredla. :) In hvala za link, si bom še razvajala. ;)

    OdgovoriIzbriši