sreda, 30. januar 2013

Plača, ko bi te lahko celo zapravila za knjige!

Ok, bodimo pošteni, saj bi jo lahko, ampak ne bi bilo prav. Ker bi potem do naslednje plače živela na možev račun, tega pa nočem, sploh ker je moj dohodek dovolj velik, da mi ni treba. Lahko pa v bistvu vplačam loto in upam, da zadanem kaj več kot pet evrov, ker s tem si pač ne morem kaj dosti pomagati. En tak dobitek bi mi res prišel mnogo prav, ker je trenutna wishlista kar konkretna. Pa ne govorim o tisti wishlisti, kaj vse bi rada prebrala, ampak o tem, katere knjige bi si še rada lastila. No, seveda bi jih tudi prebrala (in seznam tistih, ki bi jih rada prebrala, se s tem spet daljša).

In kakšna torej je?


















Sicer raje berem v slovenščini, ampak teh dveh še ni v slovenskem prevodu. Seveda so na wishlisti tudi naslednje iz te serije, ampak tistih ni niti še v angleškem prevodu, švedsko pa res ne znam, da bi se šla lotevat kakšnega takega podviga.





Edini, ki mi še manjkata iz te serije (od tistih, ki so prevedene v slovenščino). Eno iz nje, ki je še nisem prebrala, imam že doma, ampak je fajn, da se jih bere po vrsti (čeprav se tega do zdaj nisem ravno hudo držala, ker sem najprej prebrala 5. iz serije, zatem pa prvo in drugo. No, vsaj ostale bi rada prebrala po vrsti.)




















A je zelo težko uganit, da imam rada kriminalke?

2 komentarja:

  1. Oh gosh, zdej pa komi čakam na malo več časa ... hudi predlogi! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od Läckbergove so pred tema dvema že štiri v slovenščini: Ledena princesa, Pridigar, Kamnosek in Tujka (v tem vrstnem redu). Vsaka naslednja je boljša. Od Deaverja sem pa brala že Plesalec na krsti in jo požrla v treh dneh (čeprav ima 600 strani se mi zdi). Waltersova ima pa itak same dobre. Ene par iz glave: Ledenica, Temna soba, Kiparka, Nagobčnik za jezikavko, Valolom.
      Evo ti še več predlogov ;)

      Izbriši